• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Pizzaoven, Vrijstaande Oven, Kookplaten en Magnetron

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Pizzaoven, Vrijstaande Oven, Kookplaten en Magnetron

Zelfgemaakte pizza uit de oven

De oven met pizzasteen wordt steeds populairder. Dit komt voornamelijk omdat zelf een pizza maken, vele malen gezonder is dan een diepvriespizza opwarmen. U bepaalt zelf de ingrediënten en hoe vers deze zijn. Het enige dat ontbreekt is een goede oven met pizzasteen voor die authentieke Italiaanse smaak. Deze oven heeft slechts minuten nodig om uw pizza klaar te maken voordat u deze kunt aansnijden. Maakt de pizzasnijder al onderdeel uit van uw messenset? Daar zal snel verandering in komen wanneer u een speciale pizza oven in huis haalt.

Grillen en bakken in de oven.

Naast de pizzaoven hebben we natuurlijk ook ovens voor het bakken van andere gerechten. Deze zullen u niet vreemd zijn. De grill-bakoven is zeer geschikt voor het grillen en bakken van gerechten. Ook toasten is geen probleem. Deze oven van klein formaat past in iedere keuken. Dit maakt deze oven zeer geschikt voor iedereen met een kleine woon- of kookruimte. Voor de student ideaal. Voor de web-shoppende student is een stofzuiger ook geen overbodige luxe. De steelstofzuiger is gemakkelijk op te bergen en neemt nauwelijks ruimte in beslag. Zo houd je die paar vierkante meter spik en span.

Wees creatief met uw oven

Of het nu gaat om de grilloven of een pizza oven, deze kleine apparaten zijn ontzettend veelzijdig. Op de pizzasteen kunt u gebruiken voor veel meer dan enkel pizza. Het internet staat vol met gerechten voor de pizzasteen. Denk hierbij aan;

  • Huisgemaakte chips
  • Geroosterde asperges
  • Koekjes
  • Falafel & quesadillas
Maak wat deeg met behulp van de keukenmachine, en maak een prachtige pizzabodem. Afmaken met uw favoriete verse toppings en u heeft een heerlijke handgemaakte pizza in een handomdraai. U hoeft niet eens naar de winkel te rennen om dit alles in huis te halen. Gewoon toevoegen aan het winkelwagentje, afrekenen en alles wordt snel bij u thuisbezorgd.