• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Bestellen & Levering

Snelle levering

Bij Giga-fan streven wij ernaar uw bestelling te verwerken op de dag dat wij die hebben ontvangen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat wij uw bestelling zo snel mogelijk laten bezorgen. Normaal gesproken ontvangt u uw bestelling dan binnen twee werkdagen. Echter kan het voorkomen dat de levertijd varieert afhankelijk van de drukte. Indien de bezorging vertraging oploopt of wanneer een bestelling maar voor een gedeelte kan worden bezorgd, dan zullen wij u hier van op de hoogte stellen. Als u wilt kunt u de bestelling dan zonder kosten annuleren. Wanneer een product niet voorradig is zullen wij dit zonder extra kosten naar u nasturen. Bent u niet thuis op het afgesproken levermoment? Dan zal de bezorgdienst een bericht achterlaten wanneer het volgende levermoment is.

Tijdens de feestperiodes raden wij u aan om een ruime tijd van te voren een bestelling te doen. Daardoor heeft u meer zekerheid dat uw bestelling op tijd bij u binnen is.

Prijzen

Alle op deze website genoemde prijzen en tarieven zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Verzendkosten

Binnen Nederland en België rekenen wij per bestelling een vast totaalbedrag van € 0 voor verzendkosten.

Klachtenafhandeling

Heeft u een klacht over één van onze producten of dienstenverlening dan horen wij dit graag van u. Mocht dit het geval zijn neemt u dan contact op met onze klantenservice op 0416 – 672803 of per mail op info@giga-fan.com. Wij zullen ons best doen om uw mail direct (dezelfde dag)te beantwoorden.

BESTELLEN & LEVERING