• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

BBQ

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

BBQ

Kook buiten op de BBQ

Met een elektrische BBQ heeft kunt u heerlijk buiten de maaltijd bereiden. Daarnaast heeft u niet de overlast die een houtskool BBQ veroorzaakt. Het aanmaken van de barbecue is een fluitje van een cent met een draai aan de knop. De rookontwikkeling is ook een stuk minder bij een elektrische BBQ. Giga-fan biedt momenteel ook een elektrische tafelbarbecue aan. Dit plaatst u eenvoudig op tafel. Zo hoeft u niet meer aan de andere kant van de tuin te gaan staan om uw gasten uit de rook te houden. U bereid het eten eenvoudig aan tafel.

Veel meer buiten de BBQ

Op Giga-fan is een enorm aanbod te vinden van kookbenodigdheden en andere zaken voor in of rond het huis. Deze items zijn ook nog eens scherp geprijsd, zodat u bij ons op één site alles kunt bestellen.

Dit is slechts een kleine selectie van wat u bij ons kunt vinden. Veel meer dan alleen spullen voor de BBQ zijn in de webshop te vinden. Bijvoorbeeld een trolley. Deze kunt u zowel binnen als buiten gebruiken als bijzettafel. Zo heeft u extra’s die niet op tafel passen toch binnen handbereik.

Staande elektrische BBQ

Deze BBQ kan afgekoppeld worden van de voet waardoor deze ook als tafelmodel te gebruiken is. Beschermd met een antiaanbaklaag is deze BBQ ook eenvoudig schoon te houden. De grillplaat en het rooster zijn ook uitneembaar waardoor u de BBQ nooit vies op hoeft te bergen. De lekbak en het verwijderbare verwarmingselement maken de eenvoudige reiniging compleet. De elektrische barbecue bereikt hoge temperaturen waardoor u met het grootste gemak uw vlees en vis klaarmaakt. Als u nu bestelt zit u binnen een paar dagen al heerlijk te genieten van de voordelen van een elektrische barbecue.