• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Leren schort voor BBQ, koken en hobby

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Leren schort voor BBQ, koken en hobby

ESBECO (Serious BBQ Company) is een reflectie van de puurheid van Zuid Afrika en deze stoere, leren schorten vragen om enthousiaste gebruikers. Of je nu als barbier werkt of graag thuis een zeven gangen diner in elkaar draait. Of je nu de BBQ koning onder je vrienden bent, je eigen bier brouwt of graag meubels opknapt, you name it. Het leren schort van ESBECO is multi-inzetbaar en voor iedereen die puurheid nastreeft.

Prachtig unisex leren schort in de kleur Malawe Black, afgezet met bruine details. Zowel de nek als de taille riem is verstelbaar zodat het leren schort op maat gemaakt kan worden. Door one-size-fits-all productie kunnen wij dit leren schort voor een betaalbare prijs aanbieden.

Nerfleer
Deze leren schorten zijn gemaakt van nerfleer. Nerflederen schorten zijn gemaakt van de bovenste laag van de huid van het rund, dus waar de haren hebben gezeten. Hierdoor krijgt het leer een mooie en natuurlijke nerfstructuur. Omdat de vezelstructuur juist hier zeer dicht is, is de kans op scheuren bijzonder klein. Nerfleer heeft als specifieke eigenschap dat het zeer duurzaam van aard is en weinig tot niet verkleurd. Het is het meest kostbare deel van de runderhuid. Grote voordeel is de lange levensduur, de uitmuntende kwaliteit en de fraaie natuurlijke looks.

Wij streven ernaar om onze producten puur en dichtbij de natuur te houden. Dat wil zeggen dat de behandeling van ons leer 100% organisch en zonder chemische toevoegingen is, waardoor het leer duurzaam en biologisch afbreekbaar is. Daarnaast gebruiken wij alleen het mooiste nerfleder (bovenzijde lederhuid). Het is daarom mogelijk dat alles wat het dier in zijn leven heeft meegemaakt in onze producten is terug te vinden in littekens van o.a. insectenbeten, doorn schrammen en hoornstoten maar ook de nek rimpels, grove poriën- en pigment. Zo eren wij het leven van het dier en dat maakt elk leren schort uniek en duurzaam.

Leren schorten bij Giga-fan

Bestel vandaag nog uw Leren schort en ontdek zelf de hoge kwaliteit leer tegen een zeer scherpe prijs. Besteld u daarnaast het product vandaag dan heeft u die binnen twee dagen in huis en kunt u de koning achter de BBQ worden! Kijk ook eens op onze website voor huishoud artikelen, koken en tafelen, maar ook voor o.a. koffiezetters.