• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Weekaanbieding

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Weekaanbieding

Nieuwe weekaanbiedingen

Bij Giga-fan vindt u altijd verschillende nieuwe weekaanbiedingen. Wij maken iedere week een selectie aan producten die u tegen sterk gereduceerde prijzen kunt aanschaffen. Zo bespaart u tientallen en in sommige gevallen zelfs honderden euro’s. Geld wat u natuurlijk prima op andere manieren kunt besteden. De weekaanbieding maakt wekelijks verschillende producten een stuk meer betaalbaar. De weekaanbieding loopt altijd naast de gebruikelijke uitverkoop. Hier vindt u nog meer producten voor zowel binnen als buiten die met korting verkocht worden. Dit zijn twee manieren waarop u gave items met korting in huis kunt halen.

Variabel assortiment

De weekaanbieding wisselt wekelijks, wij kiezen iedere week met zorg nieuwe producten uit. Zo blijft het aanbod wisselend en komt u altijd andere producten tegen met een lage prijs. U kunt het zo gek niet bedenken of het heeft de revue gepasseerd. Van een espresso machine en andere koffiezetters tot muggenlamp. Tuinartikelen, keukenapparatuur en lederwaren komen ook in de weekaanbieding voorbij. Wij selecteren iedere week producten uit verschillende categorieën om u een variabel assortiment te bieden. De kortingen liegen er ook niet om. Het gaat hier niet om een paar euro, maar om tientallen tegelijk.

Fikse kortingen

Een voorbeeld, op het moment van schrijven is een RVS messenset in de weekaanbieding. Met een korting van bijna 50% houd u dus €47,- over om aan andere zaken te besteden. Kijk nog eens verder bij ‘Koken & tafelen’ op welke manieren u de keuken nog meer compleet kunt maken. Met een paar van deze weekaanbiedingen heeft u al genoeg geld aan de kant gezet om een beertender aan uw keuken toe te voegen. Zoals u ziet zijn de kortingen dus niet mals en kunt u een hoop besparen op de weekaanbieding. De weekaanbieding geldt maar voor een week, sla dus nu je slag voor het te laat is.