• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Snelkoken, Stomen, Rijstkokers & Slowcookers

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Snelkoken, Stomen, Rijstkokers & Slowcookers

Kook uw rijst perfect gaar met een rijstkoker.

Het maakt niet uit welke soort rijst in de rijstkoker gaat. U heeft nooit meer last van rijst die te nat is, aangebrand of juist te rauw is. Een rijstkoker kookt de rijst in een bak water die verwarmd wordt door een verwarmingselement onder de pot. Bij rijststomers hangt de rijst boven het water en wordt deze gegaard door de stoom. Hierbij blijft de smaak en voedingswaarde beter behouden dan wanneer de rijst in het water gekookt wordt. Voor het gemak refereren we hieronder naar beide als rijstkoker.

Welke rijstkoker heb ik nodig?

Dit hangt grotendeels af van de hoeveelheid rijst die u wilt bereiden. Voor een klein gezin heeft u aan een kleine rijstkoker al voldoende. Heeft u regelmatig gasten is het natuurlijk al snel verstandig om voor een groter model te kiezen. De meeste modellen schakelen automatisch over op een warmhoud programma wanneer de rijst klaar is. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Wij zoeken voor u altijd de beste producten bij elkaar, niet alleen als het om een rijstkoker gaat. Ook als het gaat om een waterkoker of koffiezetters is alleen het beste goed genoeg.

Heb ik een rijstkoker nodig?

Als u authentieke Aziatische gerechten wil maken is het antwoord daarop volmondig; ja. Rijst komt in verschillende smaken, en als u deze wilt behouden is een rijstkoker absoluut nodig. Een pan geeft simpelweg niet het zelfde resultaat. Een blender zal het koksmes ook nooit vervangen, maar doet bepaalde taken nou eenmaal beter en sneller. Met een rijstkoker heeft u er geen omkijken meer naar. Als u de hoeveelheden goed afmeet zal het nooit mis gaan en kunt u zich bezighouden met de andere aspecten van de maaltijd. Bestel het nu en u heeft het binnen een paar dagen in huis. Wacht dus niet langer en proef zelf het verschil wat een rijstkoker maakt.