• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Stofzuigers en Vloerbehandeling

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Stofzuigers en Vloerbehandeling

Toe aan een nieuwe stofzuiger?

De stofzuiger is wellicht een van de meest essentiële huishoudelijke apparaten. Dat het regelmatig stofzuigen van uw woning belangrijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Niemand houdt van een laag stof op elk plankje. De stofzuiger is de laatste jaren nog flink doorontwikkeld. Het gebruik van stofzuiger zakken wordt steeds minder. Dit komt doordat de zakloze stofzuiger nog steeds aan een opmars bezig is. Steeds meer merken bieden een dergelijke stofzuiger aan. Dit zorgt er ook weer voor dat het voor een hoop mensen betaalbaar wordt om een zakloze stofzuiger aan te schaffen. Zo houdt u nog geld over voor bijvoorbeeld een drank koeler of een fraaie messenset.

Stofzuigen in de zomer

In de zomer is het extra belangrijk om regelmatig te stofzuigen. Stof en vuiligheid kan voor allergieën zorgen. Daarnaast zweven stofjes, sporen en door de lucht die door heel het huis landen. Mensen met astma hebben hier al snel last van, en dit kan irritaties opwekken. Wanneer u regelmatig de stofzuiger erbij pakt, is het ook gemakkelijker om schoon te houden. U heeft snel weer een schoon en fris huis. Het is net als strijken, het is niemand zijn favoriete bezigheid, maar als het gedaan is voelt het heerlijk.

Hoe vaak moet ik stofzuigen?

Dit is een veel gestelde vraag waar niet één antwoord juist is. Wanneer u dieren en kinderen in huis heeft, wordt aangeraden dagelijks de stofzuiger erbij te pakken. Dit is nodig om een leefbare situatie te maken voor jonge kinderen. Houd dus rekening met de grootte van uw gezin en eventuele huisdieren. Tapijt of laminaat kan ook nog een verschil maken. Zo zie je op laminaat alles, wat storend kan zijn. Maar een tapijt houdt alle stof en haren vast, ook al lijkt dit minder snel vies. Een ding is zeker; u kunt niet te vaak de stofzuiger te hand nemen, maar absoluut wel te weinig. Houd dit dan ook goed bij, voor uw eigen gezondheid en die van uw huisgenoten.