• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Beertenders

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Beertenders

Houd uw drank koeler deze zomer.

Een goede drank koeler is deze zomer geen overbodige luxe. Het kwik stijgt regelmatig boven de dertig graden en u heeft verkoeling nodig. De juiste drank koeler kan een wereld van verschil maken. Heerlijk verfrissende versnaperingen houden u altijd koel. Op Giga-fan kunt u ook een universele beertender bestellen. Deze drank koeler is speciaal gemaakt zodat u van ieder merk bier kunt genieten. Deze drank koeler houdt uw bier op uw favoriete temperatuur tussen de 2 en 12 graden Celcius. Sommige professionele horeca zaken hebben moeite om hun bier op deze temperatuur te houden met dit warme weer, en u heeft het gewoon thuis tot uw beschikking.

Koel uw drank met schaafijs.

Ijsblokjes zijn eenvoudig gemaakt in een zakje in de vriezer. Schaafijs is een leuke variant op ijs gekoelde dranken. De ijscrusher verbrijzelt de blokjes met het grootste gemak. Til uw cocktails naar het volgende niveau met schaafijs. U kunt hiermee natuurlijk veel meer dan uw drank koeler maken. U kunt het schaafijs ook gebruiken om op professionele wijze zeefruit en andere vis te serveren. Het lijkt overdreven maar de drank koeler kan zomaar een van uw favoriete kookbenodigdheden worden deze zomer. Naast de BBQ natuurlijk.

Welke drank koeler moet ik bestellen?

Wij werken altijd om ons assortiment zo uitgebreid mogelijk te maken. Op het moment van schijven heeft u de keuze uit een ijscrusher en een universele beertender. De vraag is dus of u een bier-liefhebber bent, of graag geniet van een cocktail en een meer veelzijdige drank koeler in huis haalt. Met temperaturen die de dertig graden ruim overschrijden lijkt het wel een oven buiten. Een drank koeler maakt het aangenaam om deze zomer ook eens lekker af te koelen zonder dat u daarvoor een duik in het zwembad hoef te nemen. Bestel vandaag nog en u heeft het binnen een paar werkdagen in huis.