• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tower

Tower is een Brits merk dat is gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten. Tower is al meer dan 100 jaar actief in deze branche en heeft daardoor een zeer uitgebreid assortiment. Hun producten bevatten innovatie, stijl, kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook op onze webshop vindt u veel van hun hoogwaardige producten. Hieronder een aantal voorbeelden.

  • Tower Vortx Air Fryer 4L: met deze Airfryer kunt u op een gezondere manier genieten van uw favoriete frituur snack. De Airfryer gebruikt 80% minder frituurolie vergeleken met een traditionele frietpan. Door de Vortx technologie circuleert de hete lucht met hoge snelheid rond de gerechten waardoor deze snel en gelijkmatig verwarmd worden.
  • Tower 3-in-1 Grill: deze grill van Tower is een contactgrill en grillplaat in één. Door het scharnierend zwevend deksel van de grill kunt u de hoogt van het deksel aanpassen aan de grootte van het product. Zo kunt u zelfs producten van verschillende hoogtes tegelijkertijd bereiden. De grill bevat ook een opvangbakje voor de overtollige vetten. Dit zorgt voor gezondere gerechten.
  • Tower ontbijtstation: het ontbijtstation van Tower is een unieke innovatie die een broodrooster combineert met een eierkoker. Hierdoor heeft u binnen een mum van tijd uw ontbijt op tafel staan. Ook heeft u dit ontbijtstation zo weer schoon, door een innovatieve non-stick coating en een verwijderbare kruimellade. Dit ontbijtstation is zelfs voorzien van een maatbeker, spatel, transparant stoomdeksel, stoom-, pcoheer- en eierkookmandje!
  • Tower messenset met acryl standaard: deze messenset van Tower is voorzien van 6 titanium coated messen. De handvaten zijn ergonomsich ontworpen, waardoor deze zeer comfortabel zijn om te gebruiken. De acryl standaard zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling.

Deze producten van Tower en meer zijn beschikbaar op onze webshop. Dus bent u op zoek naar keukenproducten van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs? Neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop!