• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Moodzz

Op onze webshop kunt u verschillende producten van het merk Moodzz. Moodzz heeft een ruim assortiment aan keukenbenodigdheden zoals grillplaten en snelkookpannen.

Moodzz heeft verschillende soorten snelkookpannenin haar assortiment. Namelijk snelkookpannen van 4 en van 6 liter. Zoals de naam al weggeeft is een snelkookpan sneller dan een normale pan. In ongeveer eenderde van de normale kooktijd is uw eten klaar in de snelkookpan! Door de kortere kooktijd is de snelkookpan ook zuiniger dan een normale pan. Dus bespaart u energie èn tijd bij het koken met Moodzz snelkookpannen! Daarnaast is het koken met een snelkookpan ook gezonder, doordat er twee keer zoveel vitaminen en mineralen behouden blijven.

De Moodzz Selection Jacinto Alcorta Grill-bakoven is ideaal voor het bakken, grillen en toasten van gerechten. In deze oven kunt u bijna al uw gerechten gemakkelijk bereiden. Ook bevat deze grill-bakoven handige functies zoals een 60 minuten timer en een keuzeschakelaar met boven- en onderwarmte. Bij de oven zit een rooster, bakplaat en uitneemgreep inbegrepen. Zo heeft u alles wat u nodig heeft!

Voor het bestrijden van muggen en andere insecten heeft Moodzz ook diversen producten beschikbaar. Zoals bijvoorbeeld de Moodzz Selection Jacinto Alcorta Muggenbestrijder 5-in-1. Deze muggenbestrijder is effectief en milieuvriendelijk. Deze muggenbestrijder van Moodzz straalt onweerstaanbare prikkels uit die eigenschappen van de mens nabootsen namelijk ademhaling, transpiratie, adem, warmte en ultraviolet licht. Deze prikkels zullen de muggen aantrekken waarna de lamp ze zal elimineren. De muggenbestrijder is eenvoudig te reinigen met het opvangbakje aan de onderkant van de lamp.

De Moodzz Selection Jacinto Alcorta handblender set is ideaal voor het mixen, hakken, mengen pureren en kloppen. Deze set is een complete set en bevat een hakmolen, maatbeker, garde en mixer. Op deze manier heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis.

Heeft u vragen over een van onze Moodzz producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij staan altijd voor u klaar.