• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

G3ferrari

G3Ferrari is een Italiaans merk dat is gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten. Het bedrijf zet zich al meer dan 46 jaar lang in voor kwaliteit, design en professionalisme. Door het ontwerpen van handige, functionele producten zijn de producten van G3Ferrari onderdeel geworden van veel Italiaanse huishoudens. In de jaren ’80 heeft G3Ferrari ervoor gekozen om zich te specialiseren in de productie van huishoudelijke apparaten voor in de keuken.

Op onze webshop kunt u verschillende producten van G3Ferrari vinden. G3Ferrari produceert verschillende apparaten voor het maken van warme dranken. Zo hebben zij verschillende koffiezetters, waterkokers, een melkopschuimer en verschillende blenders. Alle producten van G3Ferrari zijn gericht op eenvoudig gebruik. Zo zijn bijvoorbeeld de blenders volledig uit elkaar te halen, zodat u deze eenvoudig kunt schoonmaken.

Bij een echt Italiaans merk kan natuurlijk geen pizzaoven ontbreken. G3Ferrari heeft verschillende pizzaovens, zoals bijvoorbeeld de G3Ferrari Pizzaoven Napoletana. Dit is een handige pizzaoven met dubbele vuurvaste stenen, zowel boven als onder. Door deze dubbele vuurvaste stenen is de pizzaoven niet alleen geschikt voor pizza´s, maar ook voor andere Italiaanse gerechten zoals tigelle, panini en focaccia. Deze specifieke pizzaoven haalt een baktemperatuur van 400° C waardoor uw pizza´s binnen 5 minuten klaar zijn! Naast deze handige pizzaoven heeft G3Ferrari nog veel meer verschillende pizzaoven´s, voor ieders wat wils!

G3Ferrari biedt ook verschillende sandwich makers, zoals bijvoorbeeld de G3Ferrari Tegella en Sandwich Maker Tigella Mia. Met dit apparaat kunt u zowel tigelle maken òf u kunt het gebruiken als broodrooster. Door de 2 verschillende standen kunt u dit apparaat eindeloos gebruiken voor allerlei soorten lekkernijen!

Bent u ook zo gek op vers brood? Dan is de G3Ferrari Broodbakmachine Il Fornaio iets voor u! Met deze broodbakmachine kunt u eenvoudig uw eigen brood maken, waardoor u altijd vers brood in huis heeft. Maar buiten brood kunt u dit apparaat ook gebruiken voor het maken van cake, pasta, of pizzadeeg!

Wilt u de Italiaanse keuken in huis halen? Bestel dan vandaag nog uw G3Ferrari producten op onze webshop!