• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Esbeco

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Esbeco

Esbeco staat voor mooie en trendy lederen producten. Dit bedrijf zet zich in voor pure producten, die dicht bij de natuur staan. Dit wil zeggen dat de behandeling van het leer 100% organisch is èn dat er geen chemische toevoegingen zijn. Hierdoor is het leer van Esbeco duurzaam en biologisch afbreekbaar.

Alle producten van Esbeco zijn gemaakt van nerfleder. Dit is het bovenste laagje van de huid van het rund. Esbeco gebruikt alleen het mooiste nerfleder. Dit wil zeggen dat alle littekens, rimpels, poriën en pigment van het dier nog zichtbaar zijn. Op deze manier eren ze het leven van het dier en daarnaast maakt het elke schort uniek.

Op onze webshop kunt u naast de mooie 100% echte huiden en vachten ook 2 schorten van Esbeco vinden, namelijk in Malawe Brown en in Light Brown. De schorten van Esbeco (Serious BBQ Company) zijn geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden. Een paar voorbeelden zijn als schort voor de barbier, tijdens het koken thuis, tijdens een BBQ, tijdens het opknappen van meubels etc. Een groot voordeel van de schorten van Esbeco is dat deze gemakkelijk schoon te maken zijn met een vochtig doekje. Maar daarnaast is de pasvorm verstelbaar bij nek en taille. De schorten zijn unisex, en door de mogelijkhed om deze op 2 plekken te verstellen, zijn de Esbeco schorten ideaal om te delen. Iedereen kan de Esbeco schort afstellen op zijn/haar lichaam!

Dus heeft u binnenkort een BBQ? Of een ander feestje waarbij een schort goed van pas komt? Probeer dan eens een schort van Esbeco voor een stoere, zelfverzekerde uitstraling!

Heeft u nog vragen over een van onze Esbeco producten? Of over een van onze andere producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen! Wij ganderen u Europese topmerken tegen scherpe, Nederlandse prijzen! Daarnaast kunt u bij ons veilig betalen en bieden wij volledige 2 jaar garantie.