• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Winkel

Winkel is een Europees merk dat is gespecialiseerd in keukenapparaten zoals een contactgrill en een crepe maker. Op onze webshop kunt u verschillende producten van Winkel vinden. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden hiervan.

  • Winkel ijsklontjesmachine: met deze ijsklontjesmachine heeft u altijd ijsklontjes. In de watertank past 2.2L water. De ijsklontjesmachine kan tot 12 kg ijsklontjes per dag produceren. Deze ijsklontjes machine maakt van één liter water gemiddeld 140 ijsblokjes in iets minder dan 2 uur. Zelf hoeft u alleen maar water in het reservoir te gieten! Dit is ideaal voor warme zomerse dagen en feestjes!
  • Winkel contactgrill: de contactgrill van Winkel is makkelijk in gebruik en heeft een coultouch ergonomische handgreep. De grillplaten zijn voorzien van een antiaanbaklaag en is eenvoudig schoon te maken. De Winkel contactgrill is verkrijgbaar in verschillende kleuren namelijk: blauw, roze en paars. Zo kunt u een contactgrill kopen in uw lievelingskleur!
  • Winkel staafmixerset 3-in-1: deze set bevat alles om allerlei ingrediënten fijn te hakken, kloppen en/of pureren. Deze set bevat een hakmolen en garde, een mengkom en een verwijderbare staafmixervoet. Alle accessoires zijn vaatwasserbestendig, zo kunt u ze dus gemakkelijk schoonmaken!
  • Winkel Crêpe Maker: maakt u graag pannenkoeken en/of crêpes? Maar vindt u het ook altijd zo’n gedoe om deze om te draaien? Met deze Crêpe maker bent u hier vanaf! Deze machine heeft een bakplaat met een doorsnede van 30 cm, een antiaanbaklaag en is eenvoudig te reinigen. De bakplaat kan op verschillende temperaturen worden gezet met een handige schuifregelaar.

Heeft u vragen over een van onze Winkel producten? Of over een van onze andere producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij helpen u graag met advies en allerlei tips en tricks!

Kijk ook eens op onze webshop voor andere keukenapparaten en huishoudelijke apparaten!