• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sinbo

Sinbo is een Turks merk met alle producten voor het huishouden, van Air Conditioning tot strijkijzers. Al 20 jaar leveren zij producten van hoge kwaliteit op economische wijze, waardoor de prijzen voor deze producten scherp blijven. De producten van Sinbo kunt u ook op onze webshop vinden. Hieronder ziet u een beschrijving van deze producten.

  • Sinbo Elektrische Terras/Balkon BBQ: Zoals de naam al zegt is deze barbecue ideaal voor op het terras of op het balkon. Met deze handige barbecue kunt u genieten van een lekkere zomerse dag samen met vrienden of familie. Dit zonder lang te hoeven wachten want de Sinbo barbecue warmt snel op met wel 2000 watt! Toch zal het vlees niet snel aanbranden want de barbecue isuitgerust met een 5 stappen regelbare temperatuurinstelling en veiligheidsschakelaar! Oftewel, een ideale barbecue voor zorgeloos genieten.
  • Sinbo Elektrische Tafel BBQ: deze barbecue van Sinbo is ideaal voor wie wil genieten van een barbecue, zonder telkens van tafel te moeten. U kunt deze barbecue namelijk op tafel plaatsen waardoor het vlees dus binnen handbereik blijft. Door de handige cool touch-grepen kunt u de barbecue makkelijk verplaatsen mocht u last hebben van de rook. Ook deze barbecue warmt erg snel op, waardoor u dus niet lang hoeft te wachten!

Beide Sinbo barbecues zijn voorzien van een beschermende coating, waardoor roestvorming niet mogelijk is. Zo kunt u langer genieten van uw barbecue! Dus bent u overtuigd dat een Sinbo barbecue bij u past! Bestel hem dan vandaag nog op onze webshop! U kunt bij ons altijd veilig betalen èn u ontvangt altijd 2 jaar garantie.

Heeft u nog vragen over onze Sinbo producten? Of over een van onze andere producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij staan altijd voor u klaar met advies, tips en tricks!