• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Polti

Polti is een merk dat is gespecialiseerd in schoonmaakproducten zoals stofzuigers. Bij hun producten maken zij voornamelijk gebruik van stoom. Polti ziet stoom als het beste schoonmaakmiddel, ideaal voor elke schoonmaakklus!

Het gebruiken van stoom bij het schoonmaken biedt verschillende voordelen volgens Polti. De hoge druk en temperatuur van de stoom zorgt ervoor dat vuil loslaat en verdwijnt. Daarnaast zorgt het er ook voor dat bacteriën, kiemen en stofmijten voor een langere tijd verdwijnen. Dit biedt dus veel voordelen voor mensen met allergieën. Daarnaast bevat stoom geen chemicalen en andere schadelijke stoffen, dit is natuurlijk al een belangrijk voordeel op zich.

Op onze webshop kunt u verschillende stoomreinigers van Polti vinden. Een voorbeeld is de Polti Multifloor Stoomreiniger. Deze Polti reiniger heeft alles in één voor het schoonmaken van uw huis, de voordelen van een stoomreiniger en stofzuiger zijn hier gecombineerd. Deze reiniger is voorzien van 3 automatische reinigingsprogramma’s en verschillende accessoires die u zullen helpen bij het opruimen van vuil, stof, allergenen, mijten en haren van huisdieren.

De Polti Stoomreiniger Classic 65 is een zeer krachtige stoomreiniger met een stoomdruk van 4 bar. Deze reiniger is bijzonder geschikt voor diepe reiniging van barbecues, autostoelen en -velgen, motoren en spleten tussen de tegels. Maar naast deze speciale klussen is deze reiniger ook een ideale aanvulling op de dagelijkse schoonmaak.

De Polti Stoomreiniger Smart 45 is speciaal ontworpen voor de dagelijkse reiniging van het huis. Door het handige ontwerp manoeuvreert deze reiniger zich gemakkelijk door alle bochten in het huis. Doordat deze reiniger neutraliseert en huisstofmijt, virussen, schimmels en mijten verwijderd is deze ideaal voor mensen met allergieën. Door deze reiniger te gebruiken in de dagelijkse schoonmaak zullen de klachten verminderen!

Bent u klaar om uw huis schoon te maken met stoom? Bestel dan vandaag nog een van onze Polti stoomreinigers! Op onze webshop betaald u altijd veilig èn ontvangt u 2 jaar garantie!