• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Mondial

Mondial is een merk dat een compleet aanbod heeft aan kleine keukenbenodigdheden. Zij richten zich vooral op producten die worden gebruikt in vrije tijd, zoals tijdens feestjes. Voorbeelden hiervan zijn fonduesets en bakplaten. Mondial is actief op 4 continenten: Amerika, Azië, Afrika en Europa.

Op onze webshop kunt u een grote variatie aan Mondial producten vinden. Zoals bijvoorbeeld de Mondial Waterkoeler met heet water optie. Dit product is ideaal voor thuis, op kantoor, in de caravan of op de boot. Met deze waterkoeler kunt u zowel koud als heet water krijgen, met slechts één druk op de knop!

Een ander product dat verkrijgbaar is op onze webshop is de Mondial Tablechef Party bakplaat XXL. Deze bakplaat heeft een grilloppervlak van 30x60 cm en is ideaal voor gourmetten of barbecueën. Met deze bakplaat kunt u gezond koken zonder boter of olie en is ideaal voor vlees, vis, groenten, eieren en nog veel meer! Daarnaast is de grillplaat ook gemakkelijk schoon te maken. U kunt de grillplaat zelfs in de vaatwasser doen.

De Mondial Elektrische Fonduepan is ideaal voor een feestje! Deze fonduepan is geschikt voor 8 personen en heeft een inhoud van 1,5 liter. De Mondial fonduepan is geschikt voor vleesfondue, chocoladefondue, kaasfondue en Chinese fondue! Alle onderdelen (behalve de verwarmingsbasis) zijn vaatwasserbestendig! Dit is dus gemakkelijk schoon te maken! Schrobben is niet nodig!

Dus heeft u binnenkort een diner bij u thuis? Bekijk dan eens de producten van Mondial op onze webshop! De Mondial producten zijn ideaal voor gezellig tafelen met meerdere personen! Op onze webshop kunt u altijd veilig betalen en krijgt u 2 jaar garantie.

Heeft u vragen over een van onze Mondial producten? Of over een van onze andere producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar en beantwoorden uw vragen graag!