• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Lumisky

Lumisky is een Frans merk uit Marseille, dat is gespecialiseerd in het maken van speciale lampen. De ontwerpers van Lumisky raakten geïnspireerd door zeegezichten en milde temperaturen. Met deze concpeten in het hoofd proberen zij tijdloze lampen te creëeren. De lampen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten, èn zijn beschikbaar in alle vormen en maten die u maar kunt bedenken.

De lampen van Lumisky zijn gemaakt van plastic met hoge kwaliteit. Dit plastic wordt omgetoverd tot bijzondere lamp door de speciale techniek van Lumisky genaamd ‘rotational molding’. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende mallen die worden volgegoten en vervolgens de oven in gaan. In de oven worden deze nog geroteerd, waardoor de lamp de exacte vorm van de mal aan zal nemen. Dit proces geeft Lumisky de mogelijkheid om lampen in allerlei vormen te maken.

Op onze webshop kunt u verschillende lampen van Lumisky vinden. deze lampen zijn in allerlei vormen verkrijgbaar. Sommige lampen zijn zelfs in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op deze manier kunt u de perfecte sfeer creëeren. Een van de lampen die op onze webshop kunt vinden is de Lumisky Multicolor LED voetbal verlichting. Deze lamp in vorm van een voetbal is ideaal voor elke voetballiefhebber en past bijvoorbeeld perfect in de voetbalkantine!

Een handige product is de Lumisky Tafellamp. Deze compacte lamp is ideaal om op tafel te zetten tijdens bijvoorbeeld een feestje. Maar met deze Lumisky lamp kunt u ook een gezellige sfeer creëren op uw balkon, terras of kamer. Het handige van deze lamp is dat deze draadloos is. U kunt de lamp opladen waarna deze 8 uur lang licht geeft. Ook kunt u zelf de lichtintensiteit instellen èn is de lamp waterdicht! Ideaal voor zowel binnen als buiten.

Heeft u interesse in een van onze Lumisky lampen? Of in een van onze andere producten? Neem dan eens een kijkje op onze webshop! Bij ons kunt u altijd veilig betalen en ontvangt u 2 jaar garantie!