• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Lacor

Lacor is een Spaans merk dat is gespecialiseerd in keukenbenodigdheden. Als 60 jaar is Lacor actief in deze industrie waarbij zich focussen op innovatie en klantenservice. Lacor produceert producten die niet alleen thuis gebruikt kunnen worden, maar ook in een vijf-sterren hotel. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om keukenappartuur van hoge kwaliteit in huis te halen, tegen een scherpe prijs! Lacor heeft een ruim assortiment met verschillende keukenapparatuur, van mixers tot juicers.

Op onze webshop kunt u verschillende Lacor producten vinden. Zo verkopen wij bijvoorbeeld de Lacor Professionele Elektrische Citrusjuicer. Deze professionele citrusjuicer is van hoge kwaliteit. Met deze juicer heeft u razendsnel vers geperste vruchtensappen, door de krachtige DC-motor. Een ander groot pluspunt van dit apparaat is zijn design: elegant en robuust. Deze juicer is een echte ‘eye-catcher’ en is ideaal om standaard op uw aanrecht te laten staan als aanvulling van uw interieur.

Een ander leuk product is de Lacor RVS Toaster 4-Slots. Deze broodrooster biedt de mogelijkheid om 4(!) boterhammen tegelijkertijd te roosteren. Dit is natuurlijk super handig voor de horeca of grote gezinnen. Daarnaast zijn de broodsleuven extra breed, waardoor de broodrooster geschikt is voor allerlei soorten brood. De broodrooster is voorzien van allerlei verschillende functies zoals de ontdooifunctie en de opwarmfunctie. Onderin de broodrooster zit een ingebouwde kruimellade die gemakkelijk te legen is. Ook de Lacor broodrooster heeft een robuust design en kan een echte aanvulling vormen voor uw keukeninterieur.

Heeft u nog vragen over een van onze Lacor producten? Of over een van onze andere producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen! Wij ganderen u Europese topmerken tegen scherpe, Nederlandse prijzen! Daarnaast kunt u bij ons veilig betalen en bieden wij volledige 2 jaar garantie.