• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Hoberg

Op onze webshop kunt u snelkookpannen van Hoberg vinden. De snelkookpannen van Hoberg zijn ideaal voor het snel en gezond bereiden van allerlei maaltijden zoals bijvoorbeeld soep of stamppot.

Hoe werkt een Hoberg snelkookpan?

Een Hoberg snelkookpan is gemaakt van stevig roestvrij staal waarbij de deksel goed afsluit met een siliconen ring tussen de pan en het deksel. Zodra het water in de pan aan de kook wordt gebracht, verzamelt er stoom zich boven in de pan. Doordat de pan zo stevig is afgesloten kan deze stoom niet ontstnappen, waardoor de druk in de pan stijgt. Dit klinkt misschien gevaarlijk, maar de snelkookpannen van Hoberg zijn voorzien van een drukregelaar die wat stoom laat ontsnappen zodat de pan zeker niet zal ontploffen.

Wat zijn de voordelen van een Hoberg snelkookpan?

Zoals de naam al weggeeft is een snelkookpan sneller dan een normale pan. In ongeveer eenderde van de normale kooktijd is uw eten klaar in de snelkookpan! Door de kortere kooktijd is de snelkookpan ook zuiniger dan een normale pan. Dus bespaart u energie èn tijd bij het koken met Hoberg snelkookpannen! Daarnaast is het koken met een snelkookpan ook gezonder. Doordat er twee keer zoveel vitaminen en mineralen behouden blijven ten opzichte van het koken met een normale pan.

Op onze webshop kunt u de Hoberg snelkookpan in 2 verschillende kleuren vinden. Namelijk in RVS en in Paars metalic. De Hoberg Snelkookpan in RVS geeft een mooie klassieke uitstraling aan uw keuken. De Hoberg Snelkookpan in Paars Metalic geeft een vrolijk stukje kleur aan uw keuken! Bent u klaar voor gezonder koken in kortere tijd? Bestel dan vandaag nog uw Hoberg Snelkookpan!

Heeft u vragen over een van onze Hoberg producten? Of heeft een vraag over een van onze andere producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij staan altijd voor u klaar!