• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

H.Koenig

H. Koenig is een Duits merk dat is gespecialiseerd in kleine huishoudelijke apparaten. Voorbeelden hiervan zijn contactgrills, magnetrons, waterkokers, kruimeldiven, toasters en koffiezetters. Alle producten van H. Koenig zijn gemaakt met 3 principes in gedachte: betrouwbaarheid, efficientie en design. H. Koenig is ontstaan in 1960 tijdens de industriele revolutie. In de afgelopen 50 jaar is H. Koenig uitgegroeid tot groot internationaal merk met het meest complete arrangement van kleine huishoudelijke producten. Al deze producten staan bekend om hun betrouwbaarheid, efficientie en design.

Op onze webshop kunt u een ruim assortiment aan H. Koenig huishoudelijke producten vinden. Deze producten kunnen u helpen bij verschillende taken in het huishouden, zoals bijvoorbeeld het opruimen. Zo is de H. Koenig kruimeldief handzaam en effectief, en is deze ideaal om snel iets schoon te maken. Door de handige, bijgeleverde accessoires kunt u de H. Koenig kruimeldief ook gebruiken om bij moeilijk bereikbare plekken te komen.

Een ander handig product van H. Koenig is de programmeerbare waterkoker met warmhoudfunctie. Deze waterkoker laat u uw gewenste temperatuur instellen van 40 ° C tot 100 ° C. Doordat u zelf de temperatuur kunt instellen is deze waterkoker van H. Koenig ook zeer geschikt voor het bereiden van babyvoeding. Daarnaast is de waterkoker eenvoudig in gebruik, met een digitaal display en een 360° draaiende voet. De waterkoker is zelfs draadloos te gebruiken!

Met de H. Koenig Hot Air Fryer kunt u heerlijke gezonde frietjes maken. Maar naast frituren is deze Air Fryer ook geschikt voor bakken, braden, grillen en roosteren zonder olie of vet! Doordat de Air Fryer gebruik maakt van circulerende hete lucht om de etenswaren te bereiden, bevat het eten tot 80% minder vet (in vergelijking met een friteuse)! U kunt dus onbezorgd genieten van heerlijke frietjes uit de H. Koenig Hot Air Fryer!

Bent u benieuwd naar een van onze H. Koenig producten? Bestel ze dan vandaag nog op onze webshop! Bij ons kunt u altijd veilig betalen en ontvangt u 2 jaar garantie!