• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bialetti

Volgens het Italiaanse merk Bialetti is de keuken het hart van het huis. Zij geloven dat families en vrienden in de keuken samen komen om te genieten van voedzame maaltijden en heerlijke koffie. Al jaren zet Bialetti zich in voor innovatie op het gebied van koffie brouwerij. Bialetti produceert producten van hoogwaardige kwaliteit die eenvoud, functionaliteit en uitstraling in de keuken brengen. Door hun jarenlange ervaring hebben zij al vele producten op de markt gebracht, maar alle producten zijn geïnspireerd door Bialetti’s Italiaanse erfgoed en een passie voor koken.

Op onze webshop kunt u verschillende Bialetti producten vinden. Een groot deel hiervan zijn producten met betrekking tot koffie. Bialetti staat bekend om hun uitstekende producten voor heerlijke koffie. Zo kunt u op onze webshop verschillende espressomachines vinden. Bijvoorbeeld de Bialetti Mokissima. Met deze espressomachine kunt u verschillende soorten koffie maken zoals espresso, cappuccino en latte macciato. Ook kunt u kiezen tussen gemalen koffie, standaard koffiepads en de speciale Bialetti koffiecups. Met andere woorden, genoeg keuze om uw favoriete warme drank te maken!

Naast espressomachines kunt u ook Bialetti koffiecups in 6 verschillende smaken vinden. Deze koffie is verpakt in vacuüm aluminium cups waardoor het aroma van de koffie maximaal wordt beschermd. Ook zorgt het ervoor dat de koffie lang houdbaar is.

Naast koffieproducten bieden wij ook andere producten van Bialetti. Een voorbeeld hiervan is de Bialetti sapcentrifuge. Met deze sapcentrifuge kunt u in een handomdraai lekkere sapjes maken van vers fruit en verse groente. Doordat de centrifuge 2 snelheden heeft, is hij geschikt voor zowel zachte als harde groente of fruit. Voor sap van citrusvruchten, bijvoorbeeld citroenen of sinaasappelen kunt u ook de Bialetti juicer gebruiken. Deze heeft een dubbele persvorm voor maximale sapextractie.

Met de Italian style pizzaoven van Bialetti kunt u heerlijke echte Napolitaanse pizza maken, gewoon bij u thuis! In deze handige oven kunt u in 10 minuten genieten van u zelfgemaakte, of kant-en-klare pizza!

Heeft u nog vragen over een van onze Bialetti producten? Of over een van onze andere producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!