• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Beem

Beem is een Duits merk dat is gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten. Beem is al meer dan 40 jaar actief in de branche en hun producten worden gekenmerkt door de functionele diversiteit en het doordachte ontwerp.

Op onze webshop kan je verschillende producten van Beem vinden:

  • Beem Samovar: Met een Samovar kan je thee op een traditionele wijze bereiden! Beem heeft verschillende modellen namelijk het model Rebecca en het model Odessa. Het model Rebecca is goud en heeft een waterkoker van 5 liter en een theepot van 1.3 liter. Hierdoor is dit product geschikt voor thuisgebruik èn grootgebruik. Het model Odessa heeft een waterkoker van 3 liter en een theepot van 1 liter en is daarmee ook geschikt voor professioneel gebruik! Naast deze twee traditionele modellen heeft Beem ook een modern en uniek model namelijk het Beem Samovar model Pyramid. Dit model is elegant, stijlvol en serveert vooral heerlijke thee!
  • Beem omni perfect snelkookpannen: Beem heeft snelkookpannen van 4 en 6 liter. Met deze snelkookpannen kan je op eenvoudige en veilige manier gezonde gerechten maken, in helft van de tijd. Dit terwijl er twee keer zoveel vitaminen en mineralen behouden blijven ten opzichte van normaal koken!
  • Beem Fresh Aroma Perfect Superior: dit elegante en slimme koffiezetapparaat is geschikt voor gemalen koffie en koffiebonen. Met één druk op de knop kan je tot 12 kopjes vers gemalen koffie maken. Daarnaast is dit koffiezetapparaat van Beem zo ontworpen dat de machine de juiste hoeveelheid water voor elk kopje koffie bepaalt. Hierdoor heb je altijd precies genoeg koffie! Daarnaast zijn de koffiebonen beschermd tegen lucht en licht, waardoor zij lang hun smaak behouden. Met de handige timer kan je het malen en brouwen van de koffie instellen tot 24 uur. Zo kan je genieten van een vers kopje koffie zodra je wakker wordt!
  • Beem Honshu-Do Master Messenset: deze messenset van Beem is zowel praktisch als prachtig! Door het fraaie maar ontzettend praktische ontwerp van dit messenset is dit Beem product een ‘must have’ in iedere keuken!