• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering

Strijken en Textielbehandeling

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Strijken en Textielbehandeling

Altijd wat te strijken

Strijken was voorheen de enige manier om uw kleding kreukvrij te maken. Dat, of uw kleren naar de stomerij brengen. Dit is een kostbare aangelegenheid en zeker niet voor iedereen weggelegd. Tegenwoordig hoeft u niet meer thuis te strijken, u kunt er ook voor kiezen uw eigen stoomapparaat aan te schaffen. Hiermee maakt u alle kleding eenvoudig kreukvrij. Dit soort apparaten worden steeds beter beschikbaar door het handzame formaat en de aantrekkelijke prijs. Neemt u deze stap, of blijft u liever strijken?

Hoe is het om te strijken met een stoomstrijkstation?

We hebben wat strijken betreft flinke stappen gemaakt. Waar vroeger een blok gietijzer werd verhit om daarmee kleding plat te drukken en te ontkreukelen, zijn er nu handzame stoommachines. Deze zijn krachtig en zitten bomvol technologie. Dit zorgt voor een topresultaat en kleding zonder vouwen en kreukels. Een stoomstrijkijzer is ook geschikt om uw gordijnen te strijken en op te frissen. Ideaal wanneer u de BBQ te dicht bij het huis heeft gezet.

  • Constante stoomfunctie
  • Anti-kalk systeem
  • Keramische zool

De kunst van het strijken

Door de opkomst van betere stoffen en materialen is strijken sowieso gemakkelijker geworden. Sommige shirts hoef je enkel nog maar te drogen nadat ze uit de wasmachine komen en deze zijn al kreukvrij. Hoe makkelijk dit ook is, het is onwaarschijnlijk dat heel uw garderobe uit het zelfde materiaal bestaat. Een goed strijkijzer is dan ook net zo belangrijk als een goede stofzuiger. Zo ziet uw kleding er weer netjes en verzorgd uit. We hebben een selectie gemaakt van fantastische producten van pannenset tot strijkijzer. Een nette garderobe was nog nooit zo eenvoudig. U heeft nu de kans om alles snel thuis te laten bezorgen. U kunt binnen de kortste keren beginnen met het strijken van uw favoriete shirt of broek.