• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Sports e-Bikes

Kom sneller op uw bestemming met een Sport e-bike.

Met de opkomst van de elektrische fiets, is er ook meer vraag gekomen naar de Sport e-bike. Deze sportieve fietsen zijn uitgerust met accu en elektromotor, zoals de City e-bike. Maar dan met iets meer pit. Vaak accelereert de Sport e-bike sneller dan de City variant, en is het bereik ook verschillend. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid elektrische ondersteuning die u van de Sport e-bike vraagt. Op vol vermogen komt u ongeveer 60 kilometer ver, maar dit loopt snel op wanneer u het rustiger aan doet. Dan haalt u afstanden tot 130 kilometer.

Sport e-bike: sportief in uiterlijk en prestatie

Waar de standaard e-bike een redelijk saaie uitstraling heeft, geldt dit niet voor de Sport e-bike. Deze fiets heeft een sportief ontwerp, en door het gebruik van het diamant-frame is deze e-bike geschikt voor zowel hem als haar. De Sport e-bike van Agogs is als “cross” en “trek” variant verkrijgbaar. De trek variant is extra uitgerust met spatborden en een bagagedrager. Dit maakt het meer geschikt voor de langere tochten, en biedt de gelegenheid om bagage mee te nemen en fietstassen te monteren.

Trap uzelf de toekomst in

In een tijd waar stadcentra zich steeds vaker sluiten voor gemotoriseerd verkeer is de Sport e-bike natuurlijk ideaal. U kunt zich met het zelfde gemak als u gewend bent voortbewegen en nog sneller ook. Met de Sport e-bike bent u vliegensvlug waar u moet zijn en dit ook nog eens op een zeer stijlvolle manier. Zonder ook maar een druppel zweet te verliezen. Door de hoge actieradius is de Sport e-bike ook geschikt buiten de stad. Een flinke fietstocht is geen enkel probleem voor deze asfaltvreters. Er gaat een hele nieuwe wereld voor u open wanneer u een elektrische fiets aanschaft. Ontdek het voor uzelf en laat ons weten wat u er van vindt.