• Europese Topmerken
    • Scherpe, Nederlandse prijzen
    • Veilig betalen
    • Snelle levering
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

City e-Bikes

Agogs Cityliner is een veelzijdige City e-bike

De City e-bike wordt tegenwoordig steeds gebruikelijker op de Nederlandse wegen. Dat is ook niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat het voor stadsverkeer het ideale vervoersmiddel is. Door de accu en de elektrische motor kost het u minimale energie om toch flinke afstanden af te leggen. Dit maakt de City e-bike zeer populair onder ouderen en anderen die slecht ter been zijn. Met een City e-bike wordt u stukken minder beperkt in uw bewegingen, en geeft het u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.

Eigenschappen van de City e-bike

De City e-bike van Agogs is zeer praktisch vanwege zijn lage instap. Hierdoor kunnen ook gebruikers die slechter ter been zijn gemakkelijk op en afstappen. De City e-bike is voorzien van zeven versnellingen en is berekend op een gewicht tot 125 kg. De elektrische fiets van Agogs is gemaakt van hoogwaardige materialen. Waaronder het robuuste, geborsteld aluminium frame. Tevens heeft het een bereik van 80 kilometer. Getest op de weg onder dagelijkse omstandigheden. Dit zijn dus échte, en geen theoretische kilometers.

  • 250Watt naafmotor met een piek van 500Watt
  • Tot 80km elektrisch bereik
  • Geveerde zadelpen
  • Elektrische ondersteuning middels het “One Button Design”

Snel, comfortabel en compleet

Spring voor een snelle boodschap op de City e-bike en met één druk op de knop trapt u eenvoudig af. Door sensoren in de trapas wordt vanaf stilstand ondersteuning geboden door de krachtige elektromotor. U hoeft dus niet langer te “steppen” om genoeg snelheid te maken zodat u kunt opstappen. De City e-bike laat u nooit in de steek en zorgt ervoor dat u altijd sneller kunt accelereren. Bestel de City e-bike vandaag nog, en het ideale vervoersmiddel voor in de stad wordt snel bij u thuis bezorgd zodat u binnen de kortste keren weer mobiel bent.