• Europese Topmerken
  • Scherpe, Nederlandse prijzen
  • Veilig betalen
  • Snelle levering

Elektrische Fietsen

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Elektrische Fietsen

Gemakkelijker fietsen met de elektrische fiets

Bent u op zoek naar een elektrische fiets? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Bij Giga-fan.com vindt u een gevarieerd aanbod met elektrische fietsen. Kijk snel in ons assortiment om te kijken welke fiets het beste bij u past.

De voor- en nadelen van een elektrische fiets

Er zijn natuurlijk heel wat voordelen en nadelen te bedenken voor een elektrische fiets. Hieronder staan een aantal voor- en nadelen opgenoemd:

Voordelen

 • Wanneer u met een elektrische fiets gaat fietsen, zult u merken dat het een stuk lichter fiets dan met een normale fiets. Door het de trapondersteuning is het gemakkelijker fietsen. Dit is fijn wanneer fietsen op een normale fiets te zwaar is voor u.
 • Met een elektrische fiets gaat u een stuk sneller dan op een normale fiets. Zo bent u sneller op de plek waar u heen wilt.
 • Daarnaast zijn bruggen en heuvels ook geen uitdaging meer. Dankzij de e-bike rijdt u met gemak naar boven.
 • Fietsen is altijd al goed geweest voor de gezondheid, ook fietsen op elektrische fietsen is dus erg gezond.

Nadelen

 • De aanschafprijs van elektrische fietsen is vaak wat hoger dan bij een normale fiets. Maar als u kijkt wat voor comfort en gemak u er voor terug krijgt, is dit zeker het geld waard.
 • Elektrische fietsen zijn over het algemeen zwaarder, dit komt door de accu en het robuuste frame. 

Er zijn verschillende soorten fietsen waar u uit kunt kiezen wanneer u een elektrsiche fiets wilt aanschaffen. Er zijn onder andere opvouwbare e-Bikes, City e-Bikes en Sports e-Bikes.

Meer informatie over een elektrische fiets?

Heeft u meer informatie nodig en heeft u vragen over een elektrische fiets of over andere giga-fan producten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice. Zij staan u graag te woord en helpen u graag. U kunt iedere werkdag telefonisch contact opnemen via 076 – 8875639 of een mail sturen naar info@giga-fan.com.

Bestel vandaag nog uw nieuwe elektrische fiets! Dan fietst u binnenkort gemakkelijk overal naar toe.

LET OP! GIGA-FAN verkoopt prachtige AGOGS-fietsen uit Tsjechië op basis van het "bike in box" concept! Dit betekent dat * U honderden euro's bespaart en een geweldige fiets koopt voor een hele scherpe prijs! met 24 maanden AGOGS-garantie op fabricagefouten. * U ontvangt de fiets in een transport verpakking. U assembleert uw nieuwe AGOGS-fiets zelf met hulp van onze heldere video instructie. U kunt uw fiets uiteraard ook door uw lokale fietsenmaker laten assembleren.